Toll-net

See on Scoop.itVorming, opleiding en educatie
Technologie-ondersteund Levenslang Leren

Toll-net is een netwerk van lesgevers, ICT-coördinatoren, directies en pedagogische begeleiders in de volwasseneneducatie van onze partners (VSKO, OVSG, GO!, POV, VDAB, SYNTRA Vlaanderen, Vocvo en Socius). Binnen het netwerk wisselen de leden ervaringen en kennis uit over e-leren en gecombineerd leren.

Toll-net staat voor:

“Toll”

“Toll” in Toll-net staat voor “Technologie-ondersteund levenslang leren”. Toll-net wil Innovatie in didactiek aanmoedigen. Het gebruik van digitale technologie biedt mogelijkheden om de kwaliteit van het opleidingsaanbod te verhogen. Daarnaast kan e-leren een aantal nieuwe doelgroepen beter bereiken, zoals personen die weinig tijd hebben of zich niet kunnen vrijmaken op vaste tijdstippen, volwassenen die schoolmoe zijn, personen met faalangst, personen met een handicap, ….

“Net”

“Net” in Toll-net wijst op het netwerk: een netwerk waar in de eerste plaats lesgevers, maar ook directies, pedagogische begeleiders en ICT-coördinatoren, informatie en ervaringen uitwisselen. Dit netwerk situeert zich binnen een ruimer netwerk van actoren die actief zijn op het vlak van e-leren: het bedrijfsleven, hogescholen en universiteiten, educatieve uitgeverijen, Europese projecten, … .Toll-net wil samenwerking stimuleren tussen actoren in de volwasseneneducatie en elk van deze partners.

See on www.toll-net.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s