BREAKING: België opnieuw getroffen door terreur! 

Nauwelijks drie weken na aanslagen op de luchthaven van Zaventem en de Brusselse metro, wordt België opnieuw geraakt door een ongeziene terreuraanslag. De terreurgroep – waarvan bepaalde facties zich om de haverklap beroepen op waarden van de Verlichting – is niet aan zijn proefstuk toe.   

In de nacht van vrijdag 8 op 9 april sloeg de achttienkoppige terroristische cel, die actief is sinds 11 oktober 2014, opnieuw toe. Het aantal slachtoffers is nog niet bekend, maar stijgt zienderogen. Het mikpunt was opnieuw loon- en steuntrekkende.
De geteisterde groep wordt veroordeeld tot dwangarbeid en gekenmerkt als wegwerpmens. Het wordt de getroffenen onmogelijk gemaakt om nog een gezinsleven om te bouwen. Hij of zij zal niet langer op voorhand weten wanneer of hoelang er gewerkt moet worden. De achtendertigurenweek wordt afgeschaft: periodes van 45 uren per week zullen afgewisseld worden met periodes zonder inkomen. De 19de eeuw is terug. Toekomstig gepensioneerden worden de armoede ingeduwd. Tot op heden genoten statutaire ambtenaren en leerkrachten van een leefbaar pensioen. Onder het mom van harmonisering haalt men de bedragen naar omlaag, terwijl de levensduurte zienderogen stijgt. Langdurig zieken zijn de dupe van korting op uitkeringen en controles.
De aanslag kadert in een grotere alomvattende terreurcampagne. De grote leider, B uit A, kondigde op 10 april nieuwe aanslagen aan in de nabije toekomst waarbij de 1% zoals steeds gespaard zal worden en het aantal slachtoffers en de schade voor de 99% nog groter zal zijn dan vandaag.
Maatregelen dringen zich op om paal en perk te stellen aan de activiteiten van die geradicaliseerde terreurgroep willen we onze manier van leven veilig kunnen stellen. Massale actie is hiervoor nodig. De 99% wordt opgeroepen om verantwoordelijkheid op te nemen.

See on Scoop.itMijn gazet

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s